Biztos kell egy hosszabbító, nem?

2017-02-22 10:46

Kezdjük mindjárt ezzel. Ha leteszel otthon egy bluetooth hangszórót, akkor a legtöbb ilyen csak egy irányba, előre sugározza a hangot. Az Allocacoc ehelyett megalkotta a 360 fokos hangzást, a kiáramló hang a hangszóró körül körben, ugyanolyan minőségben és hangerővel hallható. Úgy fog tűnni, mintha mindenhol egy hangszóród lenne.
 
 
Egy beépített akkumulátor gondoskodik az áramellátásról, amelyet bármikor újratölthetsz közvetlenül a hálózatról, nincs szükség külön adapterre. Egy LED jelzi, ha be van kapcsolva a kocka, egy pillantással ellenőrizheted az állapotát. Az akkumulátoráról mintegy 12 órányi üzemidőt tud működni.
 
 
És eljutottunk a hosszabbítókig. Ha rendszeresen belebotlasz abba a kérdésbe, hogy "Hol találok egy szabad konnektort?", akkor az Allocacoc pont neked való. Arról nem is beszélve, hogy a tablet, a mobil és egyéb USB-s  eszköz töltése nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek látszik, a töltő mindig keresteti magát.
 
 
Az Allocacoc PowerCube eltünteti az életedből ezeket a gondokat. A szükséges mennyiségű csatlakozási pontot egyszerűen rögzítheted az asztalon, az asztal alatt, felfúrhatod vagy felragaszthatod. Ha elszámítottad magad és többre vagy másra van szükséged, a PowerCube egyszerűen átalakítható és bővíthető a jövőben.
 
 
Tedd kényelmessé a hozzád jövő ügyfeleid életét és a tárgyalóban szerelj fel ilyen praktikus csatlakozókat! A lakásban mindig változik a környezet, eszközök jönnek-mennek. A PoweCube az aktuális élethelyzethez szabható.
 
 
A PowerCube USB csatlakozói a hordozható eszközeid töltését oldják meg anélkül, hogy a töltőket magaddal kéne cipelni otthonról az irodába vagy vissza. Három változat alkotja a PowerCube családot: Original, Extended és Extended USB.  Az Extended USB variáció az, ami két USB töltő csatlakozót hordoz a kocka egyik oldalán.
 
 
A fehér Allocacoc PowerExtension két hosszban kapható: 3m és 5m. Ha a dugaljban végződő felét jobban szemügyre veszed, akkor derül fény a többlet tudására. A csatlakozó oldalán egy apró led kapott helyet, amely azt jelzi, hogy a hosszabbító be van kapcsolva, a bedugott eszköz így áram alatt van. A hosszabbítót ki- és bekapcsolni az aljzat elforgatásával lehet, ezért a csatlakoztatott eszközt nem kell kihúzni ahhoz, hogy áramtalanítsd azt.
 
Ha unod már, hogy a lábad alatt tekereg, ha biztonságot szeretnél, akkor használj Allocacoc hosszabbítókat!


« « Vissza | Hírarchívum...