Eljött a kerékcsere ideje

2017-03-02 10:39

Egyre többen pattannak be egy versenyülésbe. Az AKRacing gamer székek nem csak egy szűk rétegnek készülnek, hiszen a kényelmet mindenki szereti. Az irodában pont úgy megállják a helyüket, mint otthon a gép előtt, még akkor is, ha nem játszol benne. A legjobban kopó alkatrészek, a kerekek cseréje pedig már raktárról megoldható.

Ha épp most nincs is rá szükséged, akkor tartsd fejben, hogy az ügyfeleid széke alatti kerekeket érdemes figyelned. A cseréjüket a raktárkészletünkből meg tudod oldani, ne hagyd, hogy a kényelemérzetet lerombolja egy hibás vagy kopott alkatrész.

Gamer szekció - minden, ami gamer

Mi egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is.

Az e-sportok olyan sportok, amikor az emberfia egy helyben ül és alig mozog. Épp ezért fontos, hogy a játékkal töltött órák alatt ergonomikusan kialakított székben töltsük el ezt az időt. Játssz egy ilyen játékra tervezett székben, melyeket a motorsportok ihlettek.

Az irodában is ugyanígy órákat ülhetsz egy helyben, ezért nagyon fontos a megfelelő testtartás. Az AKRacing csapata mindkét csoportra gondolt, amikor megalkották a gamer székeket. A derék és nyaktámaszok kellemes érzéssel ajándékoznak meg és akár 8 órás ülés során kényeztetik a testedet, mindkettő azonban szabadon le is szerelhető.

Az ergonomikus, formatervezett ülés és háttámla tökéletes testtartásra késztet. A háttámla a hagyományos irodai székekkel szemben hátradönthető, például a ProX verziónál az ülőfelülettel együtt 4D-ben állítható. A szék akár 150 kg terheléssel is megbirkózik, erős fém vázra épül a puha borítás. A kerekek strapabíróak és nem karcolják agyon a padlót. A prémium AKRacing ülések az egyik legjobb és leghatékonyabb megoldást hozzák el.« « Vissza | Hírarchívum...