Vidd magaddal a megszokott hangzást

2017-03-10 14:53

A játékoknál ma ugyanolyan fontos a virtuális élmény, mint a hangzás. A BenQ a Zowie termékválasztékát egy USB hangvezérlővel erősítette meg. A gamer magával tudja vinni ezt a kis eszközt a versenyekre vagy a baráti társaságba egy közös játékhoz. A hangok beállításához szükséges minden gomb így mindig kéznél, a megszokott helyen lesz és a hangok is pont ugyanúgy szólnak, mint otthon. A Zowie Vital üzembe helyezéséhez nincs szükség driver-re sem.

A profi játék során talán a legfontosabbak, hogy minden a megszokott helyen legyen, vagy a megszokott hangon szóljon. Nincs idő a keresgélésre és egy szokatlan zörej is sok problémát tud okozni. A Zowie Vital hordozható USB hangeszköz ezen a problémán tud segíteni. A játékos magával viheti a megszokott fejhallgatóját és a hangkártyáját is.

A Vital világító érintőgombjaiból pont annyi van, ami a játék során szükséges. Egyetlen érintéssel vezérelhető minden fontos dolog, még a mikrofon ki- és bekapcsolása is. Az e-Sportokhoz kifejlesztett audio rendszer valójában egy jó minőségű külső DAC, nagyszerű vezérlőpanellel a tetején, azonban a telepítéséhez nem szükséges driver, bármilyen számítógépen, Windows vagy Mac, használható. Nincs szükség külön tápellátásra sem, az USB-ről kapja az áramot.

Technikai paraméterek:

Input: USB (B Type), Microphone (3.5mm)‎
Output: Line-out (3.5mm), Headphone-out (3.5mm)‎
Playback maximum sampling rate‎: 96 kHz/24bit
Recording maximum sampling rate‎: 96 kHz/16bit
Native bit rate‎: 44.1, 48, 96 kHz

Headphone Out‎

Headphone impedance‎: 16 ohm ~ 250 ohm‎
Frequency response‎: 20-20kHz
Signal to noise ratio (SNR)‎: < -96dB @440Hz, 0db‎
Total harmonic distortion +Noise‎: < 0.005% @440Hz,-4dB
Headphone Output Power‎: @32Ω250mW @250Ω30mW

Line Out‎
Power supply‎: USB bus powered. 300mA/5V‎
Power consumption: 1.5-Watts

Videó

A beállítások elvégzése után a vezérlőpanel lezárható, nem fordulhat elő, hogy a játék hevében mondjuk kikapcsolod a mikrofont véletlenül. A Zowie Vital három célt valósít meg a gamer számára, könnyű használatot, személyre szabott beállításokat bárhol és bármikor, valamint állandó, megszokott hangzásminőséget.« « Vissza | Hírarchívum...