Hírek

DataTraveler 50 - kicsi, kupak nélküli pendrive fém házban
2017-03-21 11:28
A kis méretű, de erős burkolatú pendrive-ok lesznek divatosak a 2017-es esztendőben, hogy a hordozható eszközökbe bedugva se álljon ki túlzottan és mindig magaddal tudd vinni kényelmesen. A Kingston DataTraveler családban az egyik ilyen apró méretű tároló a DataTraveler 50. Az erős fém ház már eddig is bevált a korábbi modelleknél, a kupakra pedig egyáltalán nincs is szükség. A DT 50 gyors USB 3.1 csatlakozással és 8GB-tól 128GB tárhellyel vásárolható meg.

Tt eSPORTS gamer termék bemutató
2017-03-21 11:27
A Thermaltake számítógép házai és a mobilokhoz gyártott Luxa2 termékei után, az ígéretünknek megfelelően, a játékhoz tervezett termékeit is a termék palettánkra vettük. A Thermaltake gamer divíziója a Tt eSPORTS márkanév alatt játékosok által a játékosok számára megálmodott, professzionális termékeket gyártja. A szórakozáshoz és az esporthoz minden szükséges megtalálható itt, a billentyűk, fejszettek, egerek, egéralátétek, székek és az elektronikus játék különféle egyéb kiegészítői. A Tt eSPORTS gamer termékeket a sportolók a legnagyobb esport eseményeken nyúzzák, mint a Dreamhack, Insonia, epic.LAN vagy az Intel Extreme Masters.

Vidd magaddal a megszokott hangzást
2017-03-10 14:53
A játékoknál ma ugyanolyan fontos a virtuális élmény, mint a hangzás. A BenQ a Zowie termékválasztékát egy USB hangvezérlővel erősítette meg. A gamer magával tudja vinni ezt a kis eszközt a versenyekre vagy a baráti társaságba egy közös játékhoz. A hangok beállításához szükséges minden gomb így mindig kéznél, a megszokott helyen lesz és a hangok is pont ugyanúgy szólnak, mint otthon. A Zowie Vital üzembe helyezéséhez nincs szükség driver-re sem.

Az első AM4 kompatibilis hűtő a Thermaltake-től jön
2017-03-10 14:53
Az új AMD Ryzen processzorokhoz és AM4 alaplapokhoz egyedi hűtőfelfogatás kell, a Thermaltake Contact Silent 12 CPU hűtő lesz az első, amelyik az új foglalat típushoz megfelelő kiegészítővel érkezik. Univerzális hűtőről van szó, egyúttal a korábbi AMD, illetve Intel foglalatokhoz is használható.

Olvasol e-könyvet víz alatt?
2017-03-02 18:39
Alapvetően nem a válasz a kérdésre, de egy váratlan eső vagy egy poros tengerpart már hamarabb előfordul az ember életében, amikor olvasással lazulna egy kicsit. A prémium e-olvasó kategóriában az egyik első olyan ebook olvasó a Kobo Aura H2O, amely kizárja a vizet és a port a készülékházból. Az e-Ink kijelző retina felbontású és tükröződés mentes, szemet kímélő háttérvilágítással. A Kobo Aura Edition 2 pedig egy ultrakönnyű profi e-könyv olvasó, amelyet órákon át kényelmes kézben tartani és olvasni.

Eljött a kerékcsere ideje
2017-03-02 10:39
Egyre többen pattannak be egy versenyülésbe. Az AKRacing gamer székek nem csak egy szűk rétegnek készülnek, hiszen a kényelmet mindenki szereti. Az irodában pont úgy megállják a helyüket, mint otthon a gép előtt, még akkor is, ha nem játszol benne. A legjobban kopó alkatrészek, a kerekek cseréje pedig már raktárról megoldható.

Viktor&Rolf Bonbon Spring Summer
2017-02-27 10:36
Bonbon Spring Summer comes out in March 2017 as a refreshing version for warmer days of the sweet caramel candy scent Bonbon, launched in 2014 by designer duo Viktor & Rolf.

Biztos kell egy hosszabbító, nem?
2017-02-22 10:46
Az ünnepek alatt halmozottan előkerül a probléma: elfogyott a szabad konnektor vagy töltenél egy USB-s eszközt, de nincs mivel. A kütyüid falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudd őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábad alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott. Talán nem is tudtad, hogy van egy nagyon jópofa Bluetooth hangszórójuk is.

HyperX Fury SSD az energiabomba
2017-02-22 10:44
A HyperX Fury SSD egy energiabomba a laptopokon vagy asztali PC-n futó játékok és alkalmazások számára. Nagy teljesítmény kapsz megfizethető áron és pont a legkelendőbb tárméretekkel.

Tökéletes digitális szórakozás az ASUSTOR LooksGood új verziójával
2017-02-21 10:38
Multimédia vonalon kaptunk fejlesztéseket az ASUSTOR NAS-okhoz, a LooksGood alkalmazásba és az AiVideos applikációba került egy sor újdonság. A LooksGood 2.0 verziója vadonatúj felületet kapott, poszterszerű indexképeket generál, valamint intelligens szortírozás és hatékonyabb kereső került a szoftverbe. Támogatja a többnyelvű feliratokat és a többcsatornás audió kimenetet, valamint a böngészőben sima, akadás mentes 1080p videókat nézhetünk.

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4