Sculpture 100ml EDT férfi

Sculpture 100ml EDT férfi

4 500 Ft
  db 
Gyártó: Nikos
Kiszerelés: db

Készlet: Raktáron

Szállítási díjak:
Ingyenes:
• 30.000 Ft feletti megrendelés esetén.
500 Ft:
• 30.000 Ft alatti rendelés esetén.

Megosztás másokkal:

Ismertető

Fej

citrom, mandarin, narancsfa virága, bergamott

Szív

gólyaorr, jázmin, rózsa, gyöngyvirág

Alap

benzoin, borostyán, cédrus, tonkabab

Perfume Pyramid

Top Notes
Orange Blossom Mandarin Orange Bergamot Lemon

Middle Notes
Jasmine Lily-of-the-Valley Rose Geranium

Base Notes
Tonka Bean Amber Benzoin Cedar

A Nikos Sculpture pour Homme nem mindennapi, vonzó férfiparfüm, mely páratlan esszenciájával azonnal kitűnik. A Nikos Sculpture pour Homme illata kifejezetten olyan férfiaknak volt tervezve, akik a tisztaságot, szépséget és egyszerűséget kedvelik. A parfüm egyedi flakonja is a Nikos Sculpture pour Homme időtlenségét hirdeti.

A bűbájos levendula mámorító hangjait a narancs édes akkordjai egészítik ki. Melegséges, hódító fa, intenzív koriander és üde, ritka bergamot kölcsönöz az illatnak vonzerőt, s kombinációjuk ellenállhatatlan varázzsal bír. A Nikos ezen luxusos férfiparfümét bátran viselheti egész nap.

A Sculpture pour Homme férfi-illat a Nikos-tól valóban kiemeli az Ön előnyös oldalait és azonnal elvarázsolja bármelyik hölgyet a közelében!

Nikos parfümök | Nikos - Nikos Apostolopoulos a görögországi Pátrából származó, a párizsi Sorbonne - ben tanult, ahol elsajátította a nemzetközi jog és a politika tudományát. 1985 - től kezdve férfi alsóneműket tervezett, valamint a színház és az opera számára kosztümöket, jelmezeket. A Nikos márka parfümjével 1994 - ben találkozhattunk először, - mégpedig a  Sculpture Femme illattal - mely a hölgyeknek készült, egy évre rá a férfiak számára megjelent a Sculpture Homme illat. Az ő divatvilágában megjelennek a görög gyökerek, az Olymp hegységhez kötődő mitológiai motívumok és az erotika. Ismertté vált a fétis divatnak köszönhetően is.

After Sculpture for women, Nikos launched Sculpture pour Homme, a fragrance for men. The perfume is quite unusual, just like the version for women, and it is really difficult to sort it into one category. The fragrance is very sensual, with a scent of light, moderate sweetness, fresh opening and an aromatic heart. The top notes contain bergamot, lemon, mandarin and orange blossom. The heart encompasses cedar, balmy notes of Tonka bean, ambergris and benzoin. Its bottle is shaped like a sail, in accordance with the designer’s idea. The fragrance is aimed at reminding you of Mediterranean wind and a slow seaside walk and was created in 1995.Hasonló ajánlatunk

Mások ezt tették vele együtt a kosárba

GENIUS SPEAKER SP-HF1800A 50W
Raktáron
18 721 Ft
16 887 Ft
Részletek
CANYON Webcam CNE-CWC1 1,3MP
Raktáron
3 171 Ft
2 768 Ft
Részletek

Jobb árat kérek!


Ha jobb árat szeretnél, neved és e-mail címed megadásával regisztrálj:


A regisztrációval elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és a vásárlási feltételeket.

×