Az új Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold tápegység

2017-04-10 12:06

A Thermaltake az úttörője annak, hogy a színes LED fények a tápegységbe költözhessenek. Az új és teljesen moduláris felépítésű ToughPower Grand RGB sorozatban például egy 256 féle színválasztékú, Riing 14 típusú ventilátor van a rács alatt. Egyetlen gombnyomással felkapcsolhatod a villanyt benne, öt különböző világítási módot választhatsz ki, amellyekkel teljesen harmonizálhatod a fényeket a házban levő többi ledes ventilátorhoz. Az új tápegységcsalád 80 Plus Gold minősítésű és a teljesítmény választéka 650W-tól 850W-ig terjed.

Az új ToughPower Grand RGB Gold sorozat már elérhető raktárkészletről. A 650W, 750W és 850W teljesítményű tápokban a hűtést egy szabadalmaztatott 256 színű LED fénnyel körbevett 14 cm-es Riing ventilátor oldja meg. Ilyen ventilátorokat külön is beépíthetsz a számítógépházba, ezzel teljes fényharmóniát vagy éppen ellenkezőleg, totális vizuális anarchiát is megvalósíthatsz.

Az energiaforráson levő gombbal tudod kiválasztani a világítási módot: 256 színű RGB végtelen ciklusban, erőteljes vörös, zöld, kék, fehér, illetve a fénymentes állapot. A beállított módot a tápegység megjegyzi, a legközelebbi indításnál ezzel a beállítással üzemel tovább.

A Toughpower Grand RGB Gold sorozat kiváló hűtési teljesítményt köszönhet a Riing koncentrált kompressziós ventilátor lapát kialakításának. A lapátok hidraulikus csapágyon suhannak, ez a megoldás csendes és stabil működés biztosít. A teljesen moduláris felépítés és a lapos kábelek mellett a Smart Zero Fan biztosítja a teljesen hangtalan üzemet. A ventilátor vibráció csökkentő gumiágyon fekszik.

Minden zajhullám kisebb, mint 30mV az összes feszültségágon, a teljes terhelési tartományon, 0%-tól egészen a 100%-ig. Az alacsony zajhullámszint hosszabb és stabilabb működést eredményez a teljesítmény kritikus alkatrészek számára, mint például a high-end grafikus kártyák. A nagy étvágyú alkatrészeket a single rail +12V-os ágra kötheted.

Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold videó

A rendkívül szigorú feszültségszabályozás révén minden feszültségágon +/-2% alatt lesz a feszültség eltérés, amely sokkal jobb, mint az Intel +/-5%-os előírása a fő ágakra vagy a +/-10% a -12V-ra. Természetesen magas minőségű japán kondenzátorokat használtak a Toughpower Grand RGB Gold gyártásakor, így ez a tápsorozat azon túl, hogy világít, az igen komoly technikai megoldások révén stabil és megbízható energiaforrás lesz.« « Vissza | Hírarchívum...