Mélynövésű CPU hűtő

2017-04-10 12:05

A Thermaltake összeboronált a CoolChip Technologies vállalattal, mely kapcsolat első gyermekeként megszületett egy úgynevezett alacsony profilú processzor hűtő, az Engine 27 U1. A processzorhűtő az SFF méret osztályba tartozó számítógépekhez készült: 1U szerverekhez, HTPC-hez, AIO/PIO PC-hez, POS terminálokhoz, valamint egyéb mini számítógépekhez használhatod. A hűtő különlegessége, hogy a jobb hőleadás érdekében a forgórész nem műanyag, hanem alumínium ötvözet.

A Thermaltake Engine 27 U1 CPU hűtő magassága 27mm, a forgórész átmérője 60mm csupán.

Egyedi fém ötvözetből készült. Mivel a forgórész is alumínium ötvözet, így alacsony fordulatszámon is hozza a megfelelő hűtést.

A beépített fordulatszabályozással szinte hangtalan üzem mellett is kiváló a hőleadása. Álló helyzetben pedig a teljes fémtömeg a disszipációt szolgálja, szemben a műanyag lapátos megoldásokkal.

Az Engine 27 U1 egyike a legfejlettebb processzorhűtőknek. A forgó ventilátor speciális tervezésének köszönhetően közvetlenül tudja a hőt a processzorról elszívni a hűtőbordák közötti sugárirányú réseken keresztül.

Gyakorlatilag az újszerűen kialakított hűtőbordázat része a ventilátor maga is. A 129 hűtőborda sugárirányba szórja szét a meleg levegőt és függőleges irányból szívja be a hűvöset helyette.

Az új processzorhűtő dizájn tökéletesen orvosolja a nagy teljesítményű ramok és CPU hűtő közötti interferencia problémáját, elősegítve a memóriák hűsítését is.

Az Engine 27 U1 extrém csendes működést garantál a hűtési teljesítmény romlása nélkül.« « Vissza | Hírarchívum...