Eau Tropicale EDT 100ml teszter női

Eau Tropicale EDT 100ml teszter női

17 990 Ft
  db 
Gyártó: Sisley
Kiszerelés: db

Készlet: Raktáron

Szállítási díjak:
Ingyenes:
• 30.000 Ft feletti megrendelés esetén.
500 Ft:
• 30.000 Ft alatti rendelés esetén.

Megosztás másokkal:

Megjegyzés:
Mi a teszter? A teszter klasszikus parfüm, melyet a hagyományos parfümériákban használnak ahhoz, hogy a vásárlók kipróbálhassák az illatokat. A teszter egyszerű fehér vagy barna kartondobozban van, vagy akár doboz nélkül is előfordulhat. Egyes gyártó nem látja el a terméket kupakkal. Amivel viszont nem tér el a klasszikus kiszereléstől az az összetevő. A klasszikus parfüm és a teszter összetevőiben mindig megegyezik. A teszter vásárlást akkor ajánljuk, ha nem ragaszkodik a szép csomagoláshoz, és nem okoz gondot a kupak hiánya. Ezért alkalmas ez a kiszerelés saját használatra. Amennyiben ajándéknak szánja a terméket, inkább a klasszikus kiszerelést javasoljuk.

Ismertető

Fej

frangipáni, gyömbér, hibiszkusz, bergamott, golgotavirág

Szív

török rózsa, ibolya, tubarózsa

Alap

cédrus, ambrette, pacsuli

Perfume Pyramid

Top Notes
Bergamot Ginger flower Hibiscus Frangipani Passionfruit

Middle Notes
Violet Turkish Rose Tuberose

Base Notes
Patchouli Cedar Ambrette (Musk Mallow)

Sisley parfümök | Sisley kozmetika, mely teljes nevén Sisley Paris a bájos Blois területéről származik, ahonnan ez a különleges kozmetika gyártásnak indult. A Sisley márka megalapítója Hubert d´Ornano gróf volt, akinek a nevéhez sok növényi faj felfedezése fűződik. Éppen ezen ismereteinek hála döntött úgy, hogy 1976 - ban megalapítja a Sisley márkát, mellyel a világ egyik legnagyobb kozmetikai termékek és parfümök gyártójává vált. Ezen termékek előnyei közé tartozik, hogy esszencia olajokat használ, melyek gazdagítva vannak különböző természetes növényi adalékokkal. A termékek szeretnének hatékony kapcsolatot létrehozni az ember és a természet között.

Sisley launches its new fragrance Eau Tropicale in March of 2014. The fragrance is inspired by the atmosphere of a tropical forest after the storm and rain.

Eau Tropicale is a fresh floral - chypre scent that begins with exuberant notes of bergamot, exotic ginger flower, hibiscus, frangipani and passion fruit. The composition develops with a heart of fresh violet leaf, Turkish rose and tuberose. Its base blends cedar, patchouli and ambrette seed of musky character.

The bottle is transparent with purple colors. It is decorated with a cap which was designed by Polish artist Bronislaw Krzysztof. Artist Christina Radzvill is credited for the illustrations on the box and the bottle.Hasonló ajánlatunk

Mások ezt tették vele együtt a kosárba


Jobb árat kérek!


Ha jobb árat szeretnél, neved és e-mail címed megadásával regisztrálj:


A regisztrációval elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és a vásárlási feltételeket.

×